2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Košė makalošė

Tikriausiai neatsiras nė vieno, kuris vaikystėje nebūtų pradėjęs ryto mamos virta manų koše. Šilta, kiek atvėsusi apsitraukusi plutele, kuri taip skaniai valgosi su mėgstama mamos gaminta namine uogiene... Šįryt bandžiau tokiu būdu keliauti atgal į vaikystę, taip bent kiek praskaidrinti šį ne tokį saulėtą rytą. Reikės tik keleto ingredientų - manų kruopų (3-4 valgomi šaukštai), pieno ir vandens (500 ml, naudoju ir vandenį, kad sutaupyti kalorijų) ir mėgstamos uogienės (naudojau juodųjų serbentų). Sulaukus, kol užvirs pienas suberti kruopas, maišant pavirti keletą minučių ir išjungti ugnį. Palikti uždengtą puodą apie 10-15 min. ir tuomet šaukštą į vieną ranką, stiklainį uogienės - į kitą ir skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą