2015 m. gegužės 19 d., antradienis

Bulvės su šparaginėmis pupelėmis

 Kadangi dar liko keletas mažųjų cukinijų nuo pietų, nutariau vakarienei paįvairinti gal kiek atsibodusias ir įprastas keptas bulves, kurių taip kartais norisi. Ruošta viena porcija.

Reikės:

3 nedidelių bulvių
2 nedidelės cikinijos ("baby")
1 sauja žalių šparaginių pupelių
1 nedidelis raudonas svogūnas
aliejaus kepimui
žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
žiupsnellis mėgstamų džiovintų žolelių (naudotas rozmarinas)

  • Nuplauname daržoves. Bulves ir cukinijas supjaustome riekutėmis, svogūną smulkiai sukapojame.
  • Šparagines pupeles keletą minučių paverdame, kad suminkštėtų. 
  • Į įkaitintą aliejų dedame bulves, joms kiek suminkštėjus sudedame svogūną, cukinijas, apvirtas šparagines pupeles. Patiekalas po truputį įgauna formą:


  • Pagardiname žolelėmis, druska ir juodaisiais pipirais ir galime ragauti. Skanaus!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą