Kadangi dar liko keletas mažųjų cukinijų nuo pietų, nutariau vakarienei paįvairinti gal kiek atsibodusias ir įprastas keptas bulves, kurių taip kartais norisi. Ruošta viena porcija.
Reikės:
3 nedidelių bulvių
2 nedidelės cikinijos ("baby")
1 sauja žalių šparaginių pupelių
1 nedidelis raudonas svogūnas
aliejaus kepimui
žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
žiupsnellis mėgstamų džiovintų žolelių (naudotas rozmarinas)
- Nuplauname daržoves. Bulves ir cukinijas supjaustome riekutėmis, svogūną smulkiai sukapojame.
- Šparagines pupeles keletą minučių paverdame, kad suminkštėtų.
- Į įkaitintą aliejų dedame bulves, joms kiek suminkštėjus sudedame svogūną, cukinijas, apvirtas šparagines pupeles. Patiekalas po truputį įgauna formą:
- Pagardiname žolelėmis, druska ir juodaisiais pipirais ir galime ragauti. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą